Kinderen

Kruimeltje de familiemusical (6+)

Terug naar overzicht
Datum za 11 feb. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Ergens in winters Nederland zwerft Kruimeltje door de stad; een vrolijke, ondeugende straatjongen van 10 op zoek naar zijn vader en moeder. Het enige dat Kruimeltje van zijn ouders heeft is een medaillon, met hun portretjes erin. Dan ontmoet hij Keesie, een stoer meisje dat maar al te graag mee op avontuur gaat.Bij kruidenier Wilkes vindt Kruimeltje eindelijk een echt thuis. En wat blijkt? Zijn vader en Wilkes waren oude jeugdvrienden! Zou Wilkes kunnen helpen bij het vinden van zijn vader? Zou hij dan eindelijk niet meer op straat hoeven te leven? Als het eens zo simpel was...

Kruimeltje is een hartverwarmende familiemusical gebaseerd op de bekende klassieker van Chris van Abcoude. Het oer-Hollandse avontuur van Kruimeltje is al bijna 100 jaar een van de meest populaire kinderverhalen. Na de succesvolle tweede film in 2020, is Kruimeltje, nu in een compleet nieuwe versie, eindelijk weer in het theater te zien.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 25,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.