La Despedida

Terug naar overzicht
Datum za 22 apr. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Geïnspireerd door de troostrijke cantates van Bach brengt choreograaf Patricia van Deutekom met La Despedida een requiem met stevige autobiografische inslag. ‘Afscheid nemen’ zit in alles wat bestaat: een reis die ten einde komt, een levensfase die plots niet meer is, het opgeven van verlangens, verwachtingen en dromen. La Despedidais een bedachtzame voorstelling. En tegelijkertijd is La Despedida een fysieke en muzikale explosie... Over het eindige en oneindige. Over winnen en verliezen, redden en ontredderd zijn, dragen en gedragen worden. Over de kracht van de geest die het overneemt als het lichaam het opgeeft. Over licht, liefde en loslaten. En over een nieuw begin. Met live-muziek van en door Richard van Kruysdijk, Viva Sanchez Reinoso en Stefanie Janssen.Inleiding Bij deze voorstelling wordt een inleiding gegeven. Deze kost €2,50 en begint om 19:00 uur. De inleiding kunt u aanvinken in het bestelproces.Tip! Bestel de Danspas voor slechts €107,50.

LAVA | Burning Bridges is een wisselend collectief van performers met ieder hun eigen kracht, karakter en talent. Explosief en rauw, poëtisch en eerlijk. Alles wat is opgebouwd vanuit het verleden met Jens van Daele | Burning Bridges wordt meegenomen naar een nieuwe toekomst met aan het roer Jens’ muze Patricia van Deutekom. Tegelijkertijd creëert LAVA | Burning Bridges iets nieuws. Met dit in het kielzog en hierdoor geïnspireerd, maakt Patricia een nieuwe start met haar eigen gezelschap. LAVA | Burning Bridges’ producties zijn krachtig, hard, gedurfd, ongepolijst, fysiek, explosief en tegelijkertijd kwetsbaar, poëtisch en fragiel.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 18,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.