Datum zo 12 feb. Locatie The Green Room
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

La Dolce Vita | matinee

Bernhards Ontmoeting organiseert dit voorjaar een sprankelend matinee La Dolce Vita in de Schouwburg Hengelo. Bij La Dolce Vita komen drie zaken samen: muziek, ontmoeting en gezelligheid. Je geniet hier van de mooiste, meest romantische, spectaculaire, moderne en klassieke opera’s en musical. Genieten van heerlijke Italiaanse hapjes met prachtige zang (aria, ballades, klassieke tophits) in een gezellige sfeer.

Programma

Edgar Bloem, Jeroen van Haagen en Michael de Lange als het Tenoren-trio Tenorissimo, Sandra Fluttert en Elena Kopanychuk (sopranen) zingen een prachtige mix uit hun repertoire. Van geliefde all-time favorites tot avontuurlijke juwelen. De mooiste aria’s uit Franse, Duitse en Italiaanse opera's van o.a. Puccini, Bizet, Donizetti, Strauss, Verdi en Kalman. Zij worden begeleid door pianist Erwin Strikker.

La Dolce Vita

La Dolce Vita is een heerlijke voorstelling voor iedereen die op luchtige wijze kennis wil maken met opera en musical. Niet stoffig, maar sexy, grappig en ontroerend. Toegankelijk voor iedereen én u leert er ook nog wat van. Geniet van de vele hoogtepunten uit de opera- en musicalwereld en laat u meeslepen onder het genot van Italiaanse hapjes.

Dit initiatief is ontstaan uit een samenwerking tussen Stichting Bernhards Ontmoeting en Schouwburg Hengelo.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 30,00
De kaarten zijn inclusief hapjes, exclusief drankjes.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.