Datum zo 16 apr. Locatie The Green Room
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

La Dolce Vita | Operamatinee

Stichting Bernhards Ontmoeting organiseert dit voorjaar een sprankelend matinee La Dolce Vita in de Schouwburg Hengelo. Bij La Dolce Vita komen drie zaken samen: muziek, ontmoeting en gezelligheid. Je geniet hier van de mooiste, meest romantische, spectaculaire, moderne en klassieke opera’s en musical. Genieten van heerlijke Italiaanse hapjes met prachtige zang (aria, ballades, klassieke tophits) in een gezellige sfeer.

Programma

Deze middag wordt een mix van opera en musical; van Mozart, Verdi tot Frank Sinatra en Ennio Morricone. Met ludieke duetten, ontroerende aria's en ook humor ontbreekt niet.

Geniet van livemuziek uitgevoerd door Edgar Bloem, Jeroen van Haagen en Michael de Lange als het Tenoren-trio Tenorissimo, Sandra Fluttert en Elena Kopanychuk (sopranen) onder begeleiding van pianist Erwin Strikker. Kortom: een middag vol entertainment

La Dolce Vita

La Dolce Vita is een heerlijke voorstelling voor iedereen die op luchtige wijze kennis wil maken met opera en musical. Niet stoffig, maar sexy, grappig en ontroerend. Toegankelijk voor iedereen én u leert er ook nog wat van. Geniet van de vele hoogtepunten uit de opera- en musicalwereld en laat u meeslepen onder het genot van Italiaanse hapjes.

Dit initiatief is ontstaan uit een samenwerking tussen Stichting Bernhards Ontmoeting en Schouwburg Hengelo.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 30,00 via www.schouwburghengelo.nl
De kaarten zijn inclusief hapjes, exclusief drankjes.

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.