Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Lablearning@Home webinar

Terug naar overzicht
Datum di 17 nov. Locatie Online webinar via Zoom

Openingstijden:

Dinsdag 19.00 - 20.00 uur

Lablearning@Home webinar

Lablearning@Home webinars zijn online real-live trainingen gericht op (jong) volwassenen waarbij je op een interactieve manier kennis maakt met de modernste technologieën en de software pakketten die daarbij horen. Iedereen die nieuwsgierig is naar de werking en mogelijkheden van bijvoorbeeld een lasercutter, de 3D printer of een voedselprinter kan meedoen aan de Lablearning@Home webinars.

Design your own 3D object

In de webinar op dinsdag 17 november in het kader van de MaakMeeMaand staat de 3D printer centraal. Tijdens de webinar ‘Design your own 3D object’ ga je aan de slag met het ontwerpen van een ring. Later kan je met de opgedane kennis zelf een fotolijstje met magneet of een sleutelhanger met smartphonestand maken. Na het downloaden van de sjablonen maak je met behulp van het gratis softwareprogramma Blender een eigen ontwerp voor het gekozen voorwerp, die in 6 verschillende kleuren geprint kan worden. Als je klaar bent met ontwerpen in Blender, stuur je de organisatoren jouw ontwerp toe. Je kiest vervolgens welke kleur je wenst voor jouw voorwerp. Zij printen jouw ontwerp met de 3D printer en sturen het vervolgens per post naar je toe.

Helpdesk

Na afloop van het webinar is de online helpdesk beschikbaar om je vragen te beantwoorden en krijg je verdere ondersteuning in het leren omgaan met de software (20:00 -21:30 uur).

Deelnemen

Wil je graag deelnemen? Meld je dan aan door een mail te sturen aan receptie@tetem.nl. Je ontvangt een Zoom link voor het volgen van de webinar en een bestelformulier voor het laten printen van je ontwerp. Deelname aan deze MaakMeeMaand webinar is kosteloos. Voor meer informatie klik je door naar de website.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

tetem.nl
receptie@tetem.nl

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.