Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Lablearning@Home webinar

Terug naar overzicht
Datum di 27 okt. Locatie Online webinar via Zoom

Openingstijden:

Dinsdag van 19:00 – 20:00 uur

Lablearning@Home webinar

Lablearning@Home webinar zijn online real-live trainingen gericht op (jong) volwassenen waarbij je op een interactieve manier kennis maakt met de modernste technologieën en de software pakketten die daarbij horen. Iedereen die nieuwsgierig is naar de werking en mogelijkheden van bijvoorbeeld een lasercutter, de 3D printer of een voedselprinter kan meedoen aan de Lablearning@Home webinar.

Lasercut je eigen Art Deco lamp

In de webinar op dinsdag 27 oktober in het kader van de MaakMeeMaand staat de lasercutter centraal. Dan krijg je uitleg over het maken van een eigen ontwerp voor een Art Deco lamp via het softwareprogramma Inkscape. Kies uit de diverse basisvormen en met behulp van het software pakket ga je zelf aan de slag met het ontwerpen van je gekozen basisvorm. Vervolgens lever je je ontwerp digitaal aan en zorgt de organisatie ervoor dat het wordt gerealiseerd. Per post wordt de lamp incl. de benodigde materialen bij je thuis bezorgd.

Online helpdesk

Na afloop van de webinar is de online helpdesk beschikbaar om je vragen te beantwoorden en krijg je verdere ondersteuning in het leren omgaan met de software (20:00 -21:30 uur).

Deelnemen

Wil je graag deelnemen aan de Lablearning@Home webinar Lasercut je eigen Art Deco lamp? Meld je dan aan door een mail te sturen aan receptie@tetem.nl. Je ontvangt een Zoom link voor het volgen van de webinar en een bestelformulier voor het laten snijden van je ontwerp (beide zijn kosteloos). Voor meer informatie klik je door naar de website.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

tetem.nl
receptie@tetem.nl

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.