Datum wo 09 nov. Locatie Movie Unlimited Hengelo
Beekstraat 41
7551 DP Hengelo

Ladies Night: Casa Coco

Het leukste avondje in het donker! Op woensdag 9 november kun jij tijdens de Ladies Night genieten van een gezellig avondje uit met vriendinnen én van de romcom: Casa Coco

Casa Coco

De Rotterdamse Pleun runt al jaren Casa Coco, een pension voor bezinning en rust op Bonaire. De Rotterdammers uit haar eigen kennissenkring komen graag langs voor een heerlijke vakantie met elkaar. Dit najaar ook Pleun’s jeugdliefde Toon die, nadat zijn vrouw heeft aangekondigd van hem te willen scheiden, met een bevriend echtpaar mee komt om zijn problemen onder de Antilliaanse zon te doen vergeten. De twee ex-geliefden hebben elkaar jaren niet gezien, maar vinden de twee jeugdliefdes elkaar weer terug onder de Caraïbische zon?

Extra leuk: De activiteiten rondom de Ladies Night zijn weer als vanouds. Zo zijn er weer leuke gastbedrijven aanwezig en kun je weer genieten van een heerlijk welkomstdrankje, lekker hapje én krijg je een goed gevulde goodiebag mee naar huis!

Aanvang vanaf 19:00 uur. Start film om 20:00 uur.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

13,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.