Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Ladies Night: Meskina (afgelast)

Terug naar overzicht
Datum ma 18 jan. Locatie Movie Unlimited
Beekstraat 41
7551 DP Hengelo

Openingstijden:

Maandag 20.00 - 23.00 uur

Ladies Night: Meskina

Schouwburg Hengelo van 15 december 2020 t/m 19 januari 2021 gesloten. Dit betekent dat de voorstellingen en concerten die deze periode op de planning stonden zullen worden verplaatst of geannuleerd. Ook zal Filmhuis Hengelo t/m 19 januari geen films vertonen. Kijk voor meer info op schouwburghengelo.nl

Het leukste avondje uit voor ‘Ladies Only’!

Op maandag 18 januari en woensdag 20 januari kun jij tijdens de eerste Ladies Night van 2021 genieten van een gezellig avondje uit met vriendinnen én van de moderne komediefilm: Meskina.

Meskina is een sprankelende moderne komedie over een dertiger die haar eigen weg probeert te vinden ondanks alle verwachtingen en vanzelfsprekendheden die horen bij het ideaalbeeld van familie, liefde en werk.

Let op

De activiteiten rondom de Ladies Night zijn, vanwege het Coronavirus, net iets anders dan dat je van ons gewend bent. Vanwege de maatregelen (zoals ruimte en hygiëne) zijn er voorlopig geen gastbedrijven aanwezig tijdens de Ladies Night. Máár uiteraard kun je wél genieten van een heerlijk welkomstdrankje én zie als eerste de leukste films. Daarnaast maak je ook nog eens kans op leuke prijzen en krijg je een goed gevulde goodiebag!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.