Film

Ladies Night: Verliefd op Bali

Terug naar overzicht
Ladies Night: Verliefd op Bali
Datum wo 31 jan. Locatie Bioscoop Hengelo
Beekstraat 41
7551DP Hengelo

Ladies Night: Verliefd op Bali

Iedere maand vertoont Movie Unlimited de leukste films voor dames tijdens onze Ladies Night. Het leukste avondje voor Ladies Only!

Je wordt verwelkomd met een heerlijk welkomst drankje en hapje, kunt shoppen bij allerlei leuke kraampjes en daarna genieten jij en je vriendinnen van een heerlijke vrouwenfilm. Én je verlaat de bioscoop uiteraard met een goedgevulde goodiebag (en een lach)!

De avond start om 19:00 uur met aansluitend om 20:00 uur de start van film.

Drie vrouwen, drie generaties, één eiland … een eiland om verliefd (op) te worden! Na het overlijden van haar Indische oma, overtuigt influencer Jenny haar moeder en zus om met haar naar Bali te gaan. Ze zijn totaal verschillend en komen ieder met hun eigen motivatie en vragen naar het eiland. Terwijl Jenny haar carrière probeert te redden, wil Dewi vooral op zoek naar haar roots en hoopt Cornelie dat de reis haar en haar dochters dichter bij elkaar brengt. Door de zoektocht naar een familielegende ontvouwt zich te midden van de kleurrijke Indonesische cultuur niet alleen een oude liefdesgeschiedenis, maar ontstaan er onverwacht ook nieuwe liefdes.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

14,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.