Dans

Landscape with Figure

Terug naar overzicht
Datum vr 12 jan. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Mens en natuur zijn verbonden: onlosmakelijk en onvermijdelijk. Landscape with Figure toont de mens in dit samenspel. De acht dansers van Ivgi&Greben, afkomstig uit heel Europa, gaan de confrontatie aan in dit drieluik. Op pompende, industriële klanken zien we de mens die vormt en creëert, die vecht en zich schikt; die daarnaast deel uitmaakt van de schoonheid van de natuur, maar uiteindelijk ook heel kwetsbaar is. Landscape with Figure is abstract, maar de bewegingstaal is expressief en beeldend. De emoties reiken tot ver over het voetlicht: Ivgi&Greben wil raken. Uri Ivgi en Johan Greben werken sinds 2003 in binnen- en buitenland en vielen regelmatig in de prijzen. In 2021 zijn zij met een eigen gezelschap in Friesland geland.Tip! Bestel de Danspas en betaal slechts € 118,50 voor 14 dansvoorstellingen!

Ivgi&Greben DansgezelschapUri Ivgi en Johan Greben maken sinds 2003 dansvoorstellingen. In binnen- en buitenland werd hun kwaliteit onderkend en vielen ze regelmatig in de prijzen. Vanaf 2021 zijn zij met een eigen gezelschap in Friesland geland. Landscape with Figure is, na Nice To Meet You! en Wasted Skin, de derde voorstelling die Ivgi&Greben als dansgezelschap voor het publiek in Friesland en Nederland maakt.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 19,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.