Theater

Legally Blonde

Terug naar overzicht
Datum do 21 mrt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Music All Enschede staat met de spetterende musicalkomedie Legally Blonde in Schouwburg Hengelo. De blonde Elle Woods heeft álles! Veel vriendinnen, lieve ouders en haar prins op het witte paard... Of toch niet?! Wanneer Elle verwacht dat haar vriend, Warner, op één knie zal gaan, besluit hij om zijn geluk te zoeken in een studie Rechten. Om hem terug te winnen volgt ze hem. Elle moet zich dagelijks bewijzen, maar toont dat jezelf zijn nooit uit de mode raakt!

Een musical naar de roman van Amanda Brown en de gelijknamige Metro-Goldwyn-Mayer speelfilm. Muziek is van Laurence O’Keefe en Nell Benjamin. Teksten zijn van Heather Hach met een Nederlandse vertaling van Allard Blom.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 25,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.