Legendarische maestro Stephen Kovacevich

Terug naar overzicht
Datum za 26 nov. Locatie Waterstaatskerk
Deldenerstraat 20
7551 AG Hengelo

Legendarische maestro Stephen Kovacevich

Wie erbij was zal het zich goed herinneren: samen met 8 pianovrienden en 2 vleugels op het podium bracht het concert ‘Stephen Kovacevich & Friends’ het eerste seizoen tot een spectaculair einde! Pianolegende Stephen Kovacevich keert nu terug in de International Holland Piano Series, ditmaal met een solorecital. De legendarische maestro, die bekend staat om zijn fluwelen zacht toucher, zal onder meer werken van Beethoven en Brahms ten gehore brengen.

Stephen Kovacevich

Stephen Kovacevich wordt beschouwd als één van de meest gerespecteerde kunstenaars van zijn generatie. Met een internationale carrière van meer dan zes decennia wordt hij al lang erkend als een van de meest ‘zoekende’ vertolkers. De Washington Post beschrijft Kovacevich als volgt: “A musician completely absorbed in his craft, his interpretations are like no one else’s and always emanate directly from the heart: musical messages of wisdom, peace, resignation, and hope.”

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Vanaf: €10,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.