LEGO-festijn Kulturhus Hasselo

Terug naar overzicht
Datum za 18 mrt. Locatie Kulturhus Hasselo
Henry Woodstraat 62
7558 CP Hengelo Ov

LEGO-festijn Kulturhus Hasselo

Op zaterdag 18 en zondag 19 maart is Kulturhus Hasselo omgebouwd tot één groot LEGO-paleis. Van beneden tot boven staat het gebouw vol met bouwwerken van LEGO. In alle zalen staan prachtig geconstrueerde bouwwerken opgesteld. Naast diverse leuke zamelingen zijn er ook verkoopstands. Kinderen kunnen in de bouwhoek zelf een LEGO- bouwwerk maken.

De INCIDENTENCITY, een miniatuur LEGO-stad, komt ook naar de Hasseler Es. In deze enorme bouwstenen stad, van enkele meters lang, gaan regelmatig alle alarmbellen af en dan komen de LEGO-hulpverleenwagens in actie.

De openingstijden zijn: zaterdag van 10.30 uur tot 17.00 uur en zondag van 10.30 uur tot 16.00 uur. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

cultuur@kulturhushengelo.nl

Prijzen

Gratis entree.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.