Lenette van Dongen: Dat doet ze anders nooit

Terug naar overzicht
Datum vr 26 mei Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Lenette van Dongen: Dat doet ze anders nooit

Na de bevrijdende kleurexplosie van de show Paradijskleier gaat Lentette in haar nieuwe show nóg een stap verder op zoek naar totale vrijheid. 'Wie zou ik nog meer kunnen zijn...' Is er nog iets anders mogelijk dat die prettig afgerichte vrouw die keurig binnen de sociale lijntjes kleurt? Liever spijt van wél gedaan, dan spijt van nooit gedaan. Geen bucket list, maar een 'fukkit list'. Durf je niet? Dan juist doen!Als geen ander kan Lenette met haar meesterlijke zelfspot een hilarisch verslag doen van haar pogingen zich voorgoed van haar innerlijke 'finnik' te bevrijden. Rauwer en eerlijker wordt het niet. Wie niets meer te verliezen heeft, is eindelijk vrij!

Lenette van Dongen won met haar laatste voorstelling Paradijskleier de Poelifinario; de cabaretsprijs voor de theatermaker met het mest indrukwekkende programma van het seizoen. Lenette won in de categorie entertainment. Uit het juryrapport: 'haar levenslust spat van het podium!'

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 24,00

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.