Cabaret

Lennette van Dongen: Dat doet ze anders nooit

Terug naar overzicht
Datum vr 26 mei Locatie Shouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Lennette van Dongen: Dat doet ze anders nooit

Lenette van Dongen gaat in Dat doet ze anders nooit een stap verder op zoek naar totale vrijheid. Geen bucket list maar een fukkit list. Durf je niet? Dan juist doen! Liever spijt van wél gedaan dan spijt van nooit gedaan. Lenette vraagt zich af wie ze nog zou kunnen zijn. Is er nog iets anders mogelijk dan die prettig afgerichte vrouw die keurig binnen de sociale lijntjes kleurt? Als geen ander kan Lenette met haar meesterlijke zelfspot een hilarisch verslag doen van haar pogingen zich voorgoed van haar innerlijke Finnik te bevrijden. Rauwer en eerlijker wordt het niet. Wie niets meer te verliezen heeft is eindelijk vrij.

In haar prijswinnende voorstelling Paradijskleier zorgde Lenette van Dongen al voor een bevrijdende kleurexplosie, maar nu gaat ze nog een stapje verder. In Dat doen ze anders nooit vervolgt de cabaretière haar zoektocht naar totale vrijheid. Dat doet ze anders nooit is alweer het 13e programma van deze cabaretière en zangeres.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 16,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.