Datum do 16 feb. Locatie Waterstaatskerk
Deldenerstraat 18
7551 AG Waterstaatskerk

Lezing Beethoven

Een paar dagen na het overlijden van Ludwig van Beethoven op 26 maart 1827, vond zijn voormalige assistent Anton Schindler in de schrijftafel van de maestro een brief. Voor wie deze hartstochtelijke liefdesbrief ‘aan de unsterbliche Geliebte' bedoeld was, bleef lange tijd onduidelijk. Sinds kort lijkt het mysterie te zijn ontrafeld.

Spreker en pianist

In deze presentatie geven spreker Ben Coelman en het pianospel van pianist Santiago Costa een kijkje in het privéleven van de componist. Het accent ligt op vrouwen die soms een kleine maar vaker een grote rol speelden in zijn leven. Bij bestudering blijkt dat naast die ene 'onsterfelijke geliefde' nog zeker zes andere vrouwen een bepalende rol hebben gespeeld in zijn leven, ook op het vlak van zijn kunstenaarschap.

Spreker: Ben Coelman Pianist: Santiago Costa

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Met vriendenpas Kunstkring zin in Kunst: € 7,50
Losse kaarten € 14,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.