Datum za 11 feb. t/m zo 19 feb. Locatie Binnenstad Hengelo

LICHT 2023


Het geplande evenement LICHT Hengelo gaat dit jaar niet door. Vanwege de wereldwijde energiecrisis is dit besluit genomen. “Het voelt niet goed om het nu in deze tijd door te laten gaan”, legt Monique Delsing-Otto van Hengelo Promotie uit.

Volgens Monique is Hengelo Promotie voor dit evenement te afhankelijk van partners en sponsoren, want aan zo’n evenement hangt een prijskaartje. “Voor hen voelt het niet goed vanwege de wereldwijde energiecrisis en het duurzaamheidskarakter ervan, daar moeten wij naar luisteren”, licht ze toe.


Onder voorbehoud van datum / meer informatie volgt.

In februari 2023 wordt de binnenstad van Hengelo een week in de schijnwerpers gezet om het centrum te verlichten. Het centrum van Hengelo wordt omgetoverd tot een openluchtmuseum met lichtgevende kunst. Alles draait deze dagen om licht in de vorm van kunst, techniek en educatie, waarin duurzaamheid en beleving centraal staan.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.