Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

In Vogelvlucht

Terug naar overzicht
Datum zo 14 nov. Locatie Waterstaatskerk Hengelo
Deldenerstraat 20
7551 AG Hengelo

In Vogelvlucht

Een vogelvlucht door Europa. Met de zonsopkomst van Ravel, het Noorse landschap van Grieg, Spaanse volksmuziek, Hongaarse dansen, Italiaanse tarantella’s … Een onstuimig concert van Lidy Blijdorp (cello) en Tobias Borsboom (piano) vol kleuren, vogels en vlinders, met volop poëzie en dramatiek.

Lidy Blijdorp

Lidy Blijdorp is een jonge celliste met een enorme vertelkracht. Op de Amsterdamse Cellobiënnale werd zij geprezen vanwege haar ‘onthutsende muzikaliteit’. In Parijs behaalde ze haar master met de hoogste onderscheiding (1ière Prix avec félicitations, 2011). In 2016 behaalde Lidy haar Artiesten Diploma aan de prestigieuze Chapelle Musicale Reine Elisabeth, waar ze studeerde bij Gary Hoffman.

In 2012 won ze het Grachtenfestival Conservatorium Concours, waar ze begeleid werd door Tobias Borsboom. Sindsdien vormen zij een duo en worden geprezen om hun magische samenspel.

Tobias Borsboom

Tobias, dubbel winnaar van de Dutch Classical Talent (2015) onderscheidt zich als een van Nederlands bekendste jonge pianisten met zijn fijnzinnige pianistische kwaliteiten en poëtische, kleurrijke interpretaties. In 2017 bracht hij zijn debuutalbum Wanderer uit.

Haal hier je ticket

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€18,00
Jeugd tot 18 jaar €5,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.