Datum za 26 nov. Locatie The Three Musketeers
Pastoriestraat 30
7551 DK Hengelo

Little Dublin Reünie

Wie is er niet groot mee geworden de Irish Pub Little Dublin aan de Drienerstraat, de eerste Ierse pub van Hengelo, ongedwongen genieten van The Dubliners, U2 en The Corrs onder het genot van een Guinness of een Kilkenny. Doppinda’s op de vloer en Melvin & Sjoerd-Jan nog met een volle bos haar op de kop! Heerlijke pizza’s & pasta’s van pizzeria Mameli. Fijne deuntjes of een Cocktailbar van ‘Don Chici’, dobbelen op zaterdagmiddag met een plankje kaas en worst, The Unplugged Contest, Zeevissen of de Godfather Party niks was te gek bij Little Dublin.

Ook het EK van 2000 blijft geweldig met het eerste mini stadion waar de ‘wave’ vele malen werd tentoongesteld door uitbundige Oranjesupporters, wat hebben we genoten en wat vliegt de tijd!

Reünie

Geopend op 1 December 1999 dus wij dachten het wordt weer tijd voor een reünie en gelukkig dachten jullie er ook zo over daarom organiseren wij op zaterdag 26 november vanaf 15.00 uur de ‘LITTLE DUBLIN’ reünie met een heerlijk door ons aangeboden stamppot buffet, doppinda’s, oude foto’s en natuurlijk de Ierse muziek en gezelligheid!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

threemusketeers.nl

Prijzen

Gratis

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.