Cabaret

LIVE

Terug naar overzicht
Datum vr 18 nov. Locatie Shouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Patrick Laureij is al jaren lid van het stand-up collectief Comedytrain en veroverde het publiek met zijn shows Dekking Hoog en Nederlands Hoop. Nu komt hij met zijn derde programma. Tachtig minuten verbaal geweld. Over zichzelf en de wereld om hem heen. Live. Voor jullie. Genadeloos, goudeerlijk, hilarisch. Precies zoals wij hem kennen!

Patrick Laureij (1982) groeide op in Rotterdam-Zuid, IJselmonde. Hij besluit in 2006 mee te doen aan de Rotterdamse Talent Night. Met 4 minuten aan materiaal en wat geïmproviseerde grappen heeft hij eindelijk zijn “plekkie” gevonden: stand-up comedy. Via verschillende kleine podia en vele optredens belandt hij op het Open Podium van Toomler waar hij de kneepjes van het vak leert. Zijn harde werken ziet hij in 2009 bekroond met een geslaagde Comedytrain auditie. Met zijn onvervalst accent en de bijbehorende eerlijkheid heeft hij inmiddels meerdere malen op Lowlands gespeeld, stond hij in het voorprogramma van Theo Maassen en is hij de winnaar van de publieks- en juryprijs van Cameretten 2013. In het jaar 2015 was Patrick te zien in de politieserie Noord/Zuid op NPO 1 (KRO). In 2016 volgende een eerste succesvolle avondvullende show: Dekking Hoog. Twee jaar volgde het bejubelde Nederlands Hoop. En nu is hij weer terug; helemaal LIVE!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 15,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.