Dans

LoveXL (14+)

Terug naar overzicht
Datum wo 22 feb. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

LoveXL (14+)

Het Nederlandse antwoord op de Netflix-serie Sex Education en het tv-programma Sekszusjes: LoveXL! Een voorstelling voor jongeren over seks in de ruimste zin van het woord. Hoor je erbij door het te doen? Doe je alsof je op meisjes valt, terwijl je jongens leuker vindt? Wat doe je met die opdringerige buurman? LoveXL biedt her-kenning en vergezichten. Hoe ingewikkeld is het, als je alles voor de eerste keer moet uitvinden? Je wil geen onzekerheid laten zien en heel ervaren overkomen, terwijl je er gewoon niks van weet! En Google is je beste vriend, maar in het echt heb je daar natuurlijk niets aan. In het diepe springen en je kwetsbaar opstellen dan maar... Maar: als níemand dat doet... waarom zou jíj het dan als eerste doen?

LoveXL

LoveXL is een voorstelling van de makers van Liefde (Gouden Krekel 2017) en Hallo familie (Zilveren Krekel 2019), een mix van theater, dans en muziek. Eerder maakte Moniek Merkx Reigen, een voorstelling over seks voor jongeren (2009, theatergroep Max.) en coming-of-age voorstelling Voorjaarsoffer (2015, Maas) over hormonen en de angst voor schoonheid, met een speciale publieksopstelling dicht op de huid. En ook bij LoveXL wordt in een speciale opstelling gespeeld.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

CJP / Jeugd € 11,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.