Maak 't met Oyfo - Hout branden

Terug naar overzicht
Datum t/m vr 06 mei Locatie Oyfo Techniekmuseum
Floris Hazemeijerstraat 300
7555 RJ Hengelo

Openingstijden:

Maandag 25 en dinsdag 26 april Diverse rondes
Donderdag 28 en vrijdag 29 april Diverse rondes
Maandag 2 en dinsdag 3 mei Diverse rondes
Vrijdag 6 mei Diverse rondes

Maak 't met Oyfo - Hout branden

Deze meivakantie kun jij het maken bij Oyfo! Kies uit één van de vele maakactiviteiten en ga zelf aan de slag.

Hout branden

Jij gaat aan de slag met pyrografie. Pyro-wat? Pyrografie is een ander woord voor houtbranden. Als hout verbrandt kleurt het donker en daar maak je handig gebruik van met de houtbrander. Alles dat je brandt, wordt donker en op die manier kun je iedere afbeelding of tekst op hout tevoorschijn toveren!

Geschikt voor: vanaf 8 jaar

Tijd dat je er mee bezig bent: 45 - 60 min

Hoe kan je mee doen?

Je kan op verschillende dagen langskomen! En hieronder zie je verschillende tijden waarop je kan starten. Bij de balie koop je dan een ticket voor de maakactiviteit die jij graag wilt maken en vervolgens ga je zelf aan de slag in de lokalen rondom het museum. Je kunt kiezen uit verschillende maakactiviteiten, die vindt je allemaal via deze link op een rijtje. Kies jij voor de tol, de bibberspiraal of de robot? Of ga je liever aan de slag met graveren?

  • 11.00 - 12.30 uur
  • 12.30 - 14.00 uur
  • 12.45 - 14.15 uur
  • 14.30 - 16.00 uur
  • 14.45 - 16.15 uur
Maak 't bij Oyfo

Maak ’t bij Oyfo is er voor kinderen vanaf 5 jaar. Je kunt zelfstandig (en met wat hulp van een volwassene) aan de slag. In het pakketje zit een handleiding waarop stap voor stap wordt uitgelegd wat jij moet doen. Kom je er toch niet helemaal uit? Vraag dan één van de deskundige begeleiders om je een handje te komen helpen.

Praktische informatie

In verband met de huidige coronamaatregelen krijg je een plek toegekend aan tafel. Deze tafel deel je alleen met je eigen groep, gezin of familieleden.

De kosten variëren per maak activiteit tussen de €1,50 en €6,50. En let op, de maakactiviteiten kunnen vol zitten. De activiteit kan vooraf niet online gereserveerd worden, alleen op de dag zelf bij de balie. De prijs van de activiteit is exclusief entreeticket.

Delen
 • Facebook
 • Mail
 • LinkedIn
 • Twitter
 • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€2,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.