Datum wo 17 mei Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Maakdag Festival Hengelo

Creëer je eigen Maak Experience tijdens de 8e editie van het Maker Festival Twente! Naast een 4-daags festival in Roombeek Enschede (4 t/m 7 mei) toert het festival door Twente en doet op 1 en 2 mei Bibliotheek Hengel en op 17 mei Schouwburg Hengelo aan.

Bezoek een Maakdag festival en volg - in verschillende labs - digitale, creatieve en uitdagende maakactiviteiten én ontdek nieuwe maakwerelden. Onder begeleiding van professionele techniekcoaches en makers stap je in een wereld van maken, ontwerpen, programmeren, kunst en media.

Wat kun je allemaal DOEN?

Je ontdekt tijdens de Maakdag in verschillende labs wat jouw talenten zijn én je leert allerlei nieuwe technieken en technologieën. Experimenteer bijvoorbeeld in het MaakLab met de nieuwste Make-It techniekkits, leer in het FilmLab hoe je een stopmotionfilm maakt en bezoek het RobotLab om de slimste robots te programmeren. Maar er is meer! In het MediaLab creëer je je eigen verhaal met de digitale installatie Nieuwe Verhalen of dansen en spelen met je eigen schaduw in de interactieve installatie Mijn lijn. Of bezoek de kleurrijke expositie van neon objecten, gemaakt door jongeren tijdens het lokale maakplaatsenprogramma bij Bibliotheek Hengelo. En neem in het KennisLab een kijkje achter de schermen bij Schouwburg Hengelo en leer alles over theatertechniek! Dus SAVE THE DATE.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

tetem.nl

Prijzen

Gratis

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.