Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

MaakMeeMaand Hengelo

Terug naar overzicht
Datum t/m za 31 okt. Locatie Diverse locaties in Hengelo

Beleef maakcultuur & digitale cultuur

Oktober 2020 staat in het teken van het beleven en ervaring van onze maakcultuur en digitale cultuur. Provincie Overijssel onderstreept het belang hiervan en ondersteunt de maakactiviteiten tijdens de MaakMeeMaand zodat kennis en verbreding van maakprocessen, nieuwe technieken en technologieën voor iedereen toegankelijk is.

Activiteiten Hengelo

Ook in Hengelo kun je van 1 t/m 31 oktober allerlei nieuwe technieken, creatieve uitvindingen en innovatieve maakprocessen ontdekken tijdens de vele maakactiviteiten in de gemeente. Meekijken, meedóen en beleven dat is waar het tijdens de MaakMeeMaand om draait!

In Hengelo kan je bijvoorbeeld actief aan de slag met nieuwe maaktechnieken tijdens workshop met de tekenrobot bij Bibliotheek Hengelo of de workshop iMotion volgen voorafgaand aan de theatervoorstelling: Waarom is het stil in de stad? bij Schouwburg Hengelo. En tijdens de open dag bij de Oele watermolen ben je welkom voor een zoutwaterauto workshop. Maar je kunt ook kennismaken met de AR Merge Cube en andere robotica bij HCS Happy Innovation lab of de Kinderboekenweek workshop 'Papa, Mama, de robot en ik doen' bij Spellen speciaalzaak De Dondersteen.

Programma

Het maakactiviteitenprogramma tijdens de MaakMeeMaand oktober in Hengelo, is terug te vinden op tetem.nl/maakmeemaand (via het rode @MaakMeeMaand bolletje). Alle activiteiten zijn kleinschalig van aard en worden aangeboden met in achtneming van de RIVM maatregelen. Wil je uitgebreide informatie over de MaakMeeMaand en wil je weten wat er nog meer in Overijssel te doen is? Kijk dan op: tetem.nl/maakmeemaand.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.