Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Mammacafé: Opvoeden toen en nu

Terug naar overzicht
Datum wo 07 okt. Locatie Bibliotheek Hengelo
Beursstraat 34
7551 HV Hengelo

Openingstijden:

Woensdag 10.00 - 12.00 uur

Mammacafé: Opvoeden toen en nu

Het Mammacafé gaat in gesprek over ‘opvoeden toen en nu en in verschillende culturen’.

Opvoeden is van alle tijden, maar verschilt wel behoorlijk. Het mammacafé waar moeders van jonge kinderen elkaar wekelijks treffen in de bibliotheek gaat in gesprek met diverse vrouwen uit Hengelo, van verschillende leeftijden en uit verschillende culturen. Hoe gaat de opvoeding in Nederland bijvoorbeeld ten opzichte van Turkije? Of ten opzichte van onze oma’s vroeger? Het gaat om verschillende inzichten en er valt veel te lachen en te herkennen.

(G)ouden tijden

Erfgoed is het centrale thema van de Bibliotheek voor dit najaar. Erfgoed is datgene dat men van de voorouders erft en wat bewaard moet blijven voor de toekomst. We noemen het (g)ouden tijden en kijken naar toen en de toekomst. Kijk voor het complete programma van activiteiten in het thema (g)ouden tijden op de website.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.