Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

MAN II CO - Boom Goes The Dynamite (14+) (afgelast)

Terug naar overzicht
Datum do 07 jan. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HP Hengelo

Openingstijden:

Donderdag 20.30 - 22.30 uur

MAN II CO - Boom Goes The Dynamite (14+)

Schouwburg Hengelo van 15 december 2020 t/m 19 januari 2021 gesloten. Dit betekent dat de voorstellingen en concerten die deze periode op de planning stonden zullen worden verplaatst of geannuleerd. Ook zal Filmhuis Hengelo t/m 19 januari geen films vertonen. Kijk voor meer info op schouwburghengelo.nl

Het fluitsignaal galmt over het sportveld. Eindelijk is het rust. De twee ijzersterke teams rennen uitgeput naar de zijlijn. Gesponsorde energydrank staat voor ze klaar. Cheerleaders vliegen het veld op, verkopers gaan rond met merchandise en de kiss-cam is entertainment-ready. De mascotte in het strafschopgebied vraagt zich af: wanneer gaat de wedstrijd eindelijk weer beginnen?

Dansvoorstelling

‘Boom Goes The Dynamite’ is een energieke dansvoorstelling waarin een sportwedstrijd z’n doel voorbij schiet en waar commercie de dienst uitmaakt.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

schouwburghengelo.nl

Prijzen

€14,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.