Datum zo 17 jul. Locatie Prins Bernhardplantsoen
Prins Bernhardplantsoen 1
7551 HT Hengelo

Marcel Möring in het park

Marcel Möring (Enschede, 1957) besloot al op zijn dertiende schrijver te worden. Na de middelbare school studeerde hij twee jaar Nederlandse literatuur en ging daarna van het ene klusje naar het andere. Hij schreef in die jaren verschillende toneelstukken, produceerde, regisseerde en verhuisde naar Rotterdam. Zijn eerste roman, 'Mendels Erfenis', verscheen in 1990, met bijna unaniem lovende kritieken.

Wil je bij dit interview aanwezig zijn? Aanmelden kan via info@hengeloleest.nl. Er zijn 50 zitplaatsen beschikbaar. De toegangsprijs is inclusief een consumptie naar keuze. Na afloop is het mogelijk om de boeken van Marcel Möring aan te schaffen en te laten signeren.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€10,00 inclusief consumptie

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.