Theater

Mary Poppins the musical

Terug naar overzicht
Datum zo 17 mrt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Kaartverkoop start op 1 februariVoelen jullie dat ook? Het lijkt wel, het lijkt wel alsof de wind is gedraaid. Alles kan veranderen als jij het laat gebeuren. In een wereld waar wonderen werkelijkheid worden en een klein schepje suiker het bittere weer zoet maakt, presenteert dansstudio X-Dance een nieuwe musical waar het bekende verhaal een nieuw leven in wordt geblazen. We zijn in London, waar de ondeugende kinderen van Winnifred Banks nanny na nanny wegpesten. Wat hebben de kinderen dan wel nodig en hoe zit het met de anderen in huize Banks? Een lieve, vrolijke, soms ook wat precieze, maar altijd praktisch perfecte nanny… Kan zij voor verandering zorgen? Mary Poppins de musical!

Dansstudio X-Dance biedt al ruim 20 jaar in Twente danslessen aan voor dansers vanaf 2 jaar in meer dan 20 dansstijlen! De dansschool wordt geleid door Esmee Cornet (The Lion King, West Side Story, AHK) en Hani Andary (IRON, Fiddler on the Roof, De Dansers, AHK) beide professionele uitvoerende dansers afkomstig uit het werkveld. Zij hebben een passie voor talentontwikkeling en proberen zich voor alle soorten dans in te zetten.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 15,00

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.