Datum zo 08 okt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Wanneer de meester met slijmerig kroos in zijn haar en gescheurde kleren de klas binnenkomt, heeft hij duidelijk iets uit te leggen. En weet iemand misschien waarom de directrice zo verlekkerd kijkt als iemand een spreekbeurt over kikkers houdt?‘Soms ben ik een kikker. Dat is mijn geheim. Niemand mag het weten, behalve jullie...’Na het succes van het boek van Paul van Loon en de film komt dit spannende en grappige verhaal nu naar de theaters. Een opkikkerende musical voor iedereen van 5 jaar en ouder!

De Grote Haay is opgericht door Mark Haayema. Mark is naast artistiek leider van De Grote Haay schrijver, poppenspeler en theatermaker.Mark maakte onder andere de voorstellingen Oma mag ik mijn pop terug? – Meneertje Meer – De vriendelijke Draak en 1234 Poppetje van Papier. Als acteur en regisseur werkte hij bij Theater Gnaffel, Rotheater, Tg Winterberg en Stage Entertainment. Ook schrijft hij scenario’s voor Woezel&Pip, Pipo de Clown en liedjes voor Kinderen voor Kinderen. Met Tg Winterberg wonnen ze tweemaal de Zilveren Krekel.In 2019 kreeg zijn prentenboek Johannes de Parkiet een Vlag & Wimpel van de griffeljury en werd het tevens de kerntitel van de Kinderboekenweek. Voor Kinderen voor Kinderen schreef hij meerdere liedjes waaronder: Worden wat je wil en Sorry. Zijn prentenboek Muk staat tijdens de Nationale Voorleesdagen in de prentenboeken top 10. Mark speelde in de TV-series Sesamstraat, Koekeloere en De Sprookjesboom. Momenteel is hij te zien in de Boterhamshow.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 19,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.