Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Mega Sint Show 2020 (afgelast)

Terug naar overzicht
Datum vr 20 nov. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HP Hengelo

Mega Sint Show 2020 (afgelast)

Deze voorstelling is geannuleerd. Bezoekers met kaarten ontvangen persoonlijk bericht.

Party Piet Pablo en Love Piet komen naar het theater met de gloednieuwe ‘Mega Sint Show’! De populairste Pieten van het land bereikten afgelopen jaren meer dan 130 miljoen views op YouTube met hun series en muziek. In de show komen alle grote hits voorbij, zoals Pietenliefde en De Pieten Sinterklaas Move en beleven ze een spannend avontuur!

Sinterklaas is trots op zijn nieuwe verlanglijstmachine, waar de lijstjes digitaal in verwerkt worden voor de iPiet. Maar wanneer Meneer van Driel deze machine ontdekt probeert hij alle cadeautjes voor zichzelf te krijgen. Sinterklaas en de Pieten proberen het probleem samen met de kinderen, ouders en grootouders op te lossen voordat het te laat is. Als dat maar goed komt…

De voorstelling is te zien om 11:00, 14:45 en 17:00 uur.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€26,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.