Datum za 19 nov. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Sinterklaas is weer in het land! En natuurlijk zijn de populaire Party Piet Pablo en Love Piet met hem meegekomen voor een spiksplinternieuwe Mega Sint Show!Meneer van Driel vindt dat Sinterklaas te oud is en wil zijn baan over-nemen onder de naam ‘Sinterdriel’. De Pieten denken hier natuurlijk anders over en doen er alles aan om dit tegen te houden. Sinterklaas vindt dat Meneer van Driel een eerlijke kans moet krijgen. Daarom laat hij het publiek stemmen. Wat zal het worden? Kiezen de kinderen en ouders voor hun held Sinterklaas? Of toch voor ‘Sinterdriel’...?Pssst: Neem je je verlanglijstje mee naar de voorstelling? Dan kan je hem inleveren bij Party Piet Pablo of Love Piet!Let op!Kaartverkoop niet via Schouwburg Hengelo maar via OAtickets.nl

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 29,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.