Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

MetroTV - Asphyx (Necroceros CD release show)

Terug naar overzicht
Datum za 23 jan. Locatie Metropool Online

Openingstijden:

Zaterdag 21.00 uur

MetroTV - Asphyx (Necroceros CD release show)

De livestream is te zien op de Facebook pagina van Metropool, Asphyx & Century Media. Datzelfde geldt voor Youtube. De juiste linkjes zullen op 23 januari op deze pagina worden gepubliceerd en in het Facebook event.

Let op: de gratis te bekijken livestream zal niet online blijven staan, zorg dat je op tijd klaar zit!

Asphyx

De legendarische Dutch Death Doom helden uit ons bloedeigen Twente keren terug naar Metropool, om de release van het nieuwe album te vieren! Helaas niet zoals je dat gewend bent, want er mag geen publiek in de zaal staan, maar desalniettemin wordt dit een CD Release Show van formaat!

De heren zullen diverse songs van hun nieuwe album “Necroceros” spelen, alsmede een aantal klassiekers. Dit moois zal eenmalig (!) live gestreamd worden vanuit de Jupiler Stage in Hengelo, zodat Asphyx fans van over de hele wereld toch bij dé CD Release Party kunnen zijn.

Necroceros!

Jawel, de titel van de 10e langspeler! En er kan alvast verklapt worden dat de band zichzelf heeft overtroffen met dit brute meesterwerkje. Necroceros werd opgenomen in de Tom Meier Studio en in Paul's eigen The Mörserstudio. De mix was in de vakkundige handen van Sebastian "Seeb" Levermann (Greenman Studios). Het artwork is wederom ontworpen door Axel Hermann en deze schijf, waar je ongetwijfeld al enkele titels van hebt gehoord, zal op 22 januari verschijnen via Century Media Records.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.