Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

MetroTV - Eline Esmee en Anika van Driel

Terug naar overzicht
Datum vr 08 jan. Locatie Metropool Online

Openingstijden:

Vrijdag 20.30

MetroTV - Eline Esmee en Anika van Driel

De livestream van MetroTV is te volgen op de pagina van MetroTV of Facebook. Via YouTube kun je ook casten naar je tv. De stream wordt enkele minuten voor aanvangstijd vanzelf zichtbaar. Uitzending gemist en terugkijken? Dat kan via Metropool's YouTube kanaal. Abonneren? Vinden ze leuk!

Vanavond presenteren ze de eerste van zes kersverse solisten uit hun SongSmidse traject*. Eline Esmee en Anika van Driel, 2 dames die binnenkort wel eens heel snel, heel groot kunnen worden.

*SongSmidse is een samenwerking tussen Poppodium Metropool, Het Wilminktheater en Het Twents Songschrijvers Gilde.

Eline Esmee

Volkomen authentiek, dat is het eerste wat je opvalt wanneer je Eline live aan het werk hoort. Deze 24-jarige singer/songwriter komt van Texel en schrijft naast eigen werk ook toplines voor o.a. Wildstylez en Mark Sixma. Ze is druk bezig met een debuut plaat, tot die tijd houdt ze zich op socials vooral bezig met eigenwijze coverversies, maar ook die zijn indrukwekkend.

Anika van Driel

Singer-songwriter en pianiste die aan popmuziek een jazzy en funky sound geeft. Anika was in 2019 finalist Kunstbende in de categorie Muziek. “Ik heb een heel eigen dromerig stijltje. Het valt onder pop met een fijne groove en jazzy feel. Het zijn catchy nummers die zo maar eens in je hoofd kunnen blijven hangen!!”

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.