Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

MetroTV - Jazzalike

Terug naar overzicht
Datum vr 12 feb. Locatie Metropool Online

Openingstijden:

Vrijdag 20.30 uur

MetroTV - Jazzalike

De livestream van MetroTV is te volgen op de pagina van MetroTV of Facebook. Via YouTube kun je ook casten naar je tv. De stream wordt enkele minuten voor aanvangstijd vanzelf zichtbaar. Uitzending gemist en terugkijken? Dat kan via hun YouTube kanaal. Abonneren? Vinden ze leuk!

Jazzalike

Vier blazers, een ritmesectie en een bak energie waar je u tegen zegt. Voor deze aflevering van MetroTV is Jazzalike gestrikt en dat betekent dat je hits gaat krijgen, maar dan wel in een Jazzalike jasje en dat jasje zit als gegoten!

Jazzalike is een band bestaande uit 8 jonge honden uit het oosten van het land met maar een doel: de zaal en deze avond dus je huiskamer, helemaal plat spelen! De band speelt ruim 50 shows per jaar en stond onder andere op de Zwarte Cross, Nacht van Hengelo, tourde door Italië, was band van de Utrechtse Introductietijd 2019 en speelde uitverkochte clubshows in Hengelo en Utrecht

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.