Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

MetroTV - Zehra en Oh Whale

Terug naar overzicht
Datum vr 15 jan. Locatie Metropool Online

Openingstijden:

Vrijdag 20.30 uur

MetroTV - Zehra en Oh Whale

De livestream van MetroTV is te volgen op de pagina van MetroTV of Facebook. Via YouTube kun je ook casten naar je tv. De stream wordt enkele minuten voor aanvangstijd vanzelf zichtbaar.
Uitzending gemist en terugkijken? Dat kan via hun YouTube kanaal. Abonneren? Vinden ze leuk!

Zehra

Begin november bracht de electropowerclub van Zehra met 'Eleven' haar 2e single uit. Knallende beats, over the top synths, scheurende gitaren en sublieme vocals. Uptempo, energiek en om heeeel blij van te worden. En sinds kort hebben ze ook een live-drummer bij hun act betrokken. Dat biedt nog veel moois voor de toekomst wanneer er weer voor publiek gespeeld kan worden. Maar eerst mogen ze het dak van de Mtv studio er af blazen.

Oh Whale

Oh Whale “bunt heel appatn” zoals men in Twente placht te zeggen. En daar kunnen we er niet genoeg van hebben. Artrock, avantgarde, shoegaze, dreampop en vuige noise worden liefdevol door de gehaktmolen gehaald. Het paradijs overspoelt door een tsunami van echo en reverb met hier en daar een dode orka op het droge. Deze Enschedese alto’s hebben de wereld pas geleden verrijkt met een aantal bijzonder fraaie live streams. Vanavond gaan ze daar nog eens vet overheen met een optreden in MetroTV.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.