Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Michael Pilarczyk: Rust in je hoofd

Terug naar overzicht
Datum do 22 sep. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Michael Pilarczyk: Rust in je hoofd

In ons hectische bestaan hebben we meestal te weinig tijd en te veel onrust. We zijn druk in ons hoofd en nemen nauwelijks tijd om te genieten van het leven. Herkenbaar verhaal? De ontdekking van het fenomeen ‘meditatie’ was enkele jaren geleden voor de populaire Radio 538-DJ Michael Pilarczyk life changing: “Elke dag een meditatiemoment zorgt voor meer bewustzijn, zelfinzicht, rust en stilte in jezelf. Meditatie heeft mijn leven compleet veranderd!”In Rust in je hoofd geeft de bestseller-auteur en meditatie-coach zijn kennis en ervaring door aan het publiek. Een uniek, inspirerend en rustgevend theaterprogramma over levenskunst afgewisseld met korte geleide meditaties en prachtige muziek.

Wie is Michael Pilarczyk?

De Pools-Nederlandse Michael Pilarczyk (1969) is een bekende presentator en schrijver. In de jaren ’90 was hij tevens radio-DJ en presentator op het muziekstation TMF. Ook produceerde Pilarczyk in deze periode dansmuziek, onder andere voor de beroemde band Lipstick. Hij richtte tevens zijn eigen productiemaatschappij op, welke hij in 2007 verkocht aan TMG. De laatste jaren richt Pilarczyk zich met name op educatief werk op het gebied van persoonlijke groei, succes en meditatie.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 20,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.