Datum t/m zo 10 apr. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Openingstijden:

Vrijdag 20.00 uur
Zaterdag 20.00 uur
Zondag 14.30 uur

Midzomernachtsdroom

Een actuele Shakespeare vol kleur, uitbundigheid en humor.

De Oost-Nederlandse gezelschappen Toneelgroep Oostpool, Introdans en Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel bundelen hun krachten en brengen een groots theaterspektakel: Midzomernachtsdroom. De beroemde Shakespeareklassieker in een volledig nieuwe uitvoering met 12 acteurs, 12 dansers en 13 musici op het toneel is op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 april te zien in Schouwburg Hengelo.

Romantische komedie

De romantische komedie Midzomernachtsdroom speelt zich af in het Athene van 1600, waar het leven voornamelijk draait om productief zijn. Er geldt al 30 jaar een verbod op slapen in de stad. Op zoek naar vrijheid en intimiteit proberen vier jonge geliefden te ontsnappen aan deze door oudere generaties opgelegde regel en vluchten het bos in. Daar vallen zij voor de eerste keer in slaap. Omringd door mythische figuren geven ze zich over aan de bedwelmende krachten van de verbeelding, het leven en de liefde.

Een unieke ontmoeting

Het wordt een unieke ontmoeting van drie podiumdisciplines. Bij Midzomernachtsdroom kan het publiek rekenen op meer dan 35 performers op het toneel: acteurs van Toneelgroep Oostpool, dansers van Introdans en musici van Phion. Samen brengen zij een actuele Shakespeare vol kleur, uitbundigheid en humor.

Verleidelijke, eigenzinnige en energiek

Laat je verleiden door een unieke ontmoeting van drie disciplines: onder regie van Daria Bukvić, met de muzikale leiding in handen van Joris Nassenstein en choreografie van Regina van Berkel wordt Midzomernachtsdroom een onvergetelijke avond voor jong en oud.

Kaartverkoop

Kaarten à €34,50 zijn te koop via de kassa van Schouwburg Hengelo van maandag tot en met vrijdag tussen 12:00 en 16:00 uur, ook telefonisch bereikbaar via 074-2556789 en via de website www.schouwburghengelo.nl.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.