Datum za 14 okt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Naast zelfverzekerd is Yeliz ook in de war.Ze is single en daar vindt iedereen wat van. Zowel haar Nederlandse als haar Turkse omgeving. Ze wil graag net als iedereen een koppel vormen, één van een ‘wij’ worden. Maar: hoe doe je dat op je eigen manier? Wat hoort wel, wat hoort niet en volgens wiens regels gaat dat eigenlijk? In deze krachtige muzikale solovoorstelling neem actrice en theatermaker Yeliz Dogan je mee in haar twijfels, successen en mislukkingen. Soms lachwekkend, soms schrijnend. Maar altijd herkenbaar - voor iedereen, ongeacht je afkomst.#MISLUKT IN LIEFDE is een multidisciplinaire solo voorstelling; een rollercoaster waarin humor, muziek, dans en interactie met het publiek elkaar afwisselenTip! Bestel de serie Made in Overijssel en geniet niet van één maar drie Overijsselse makers voor slechts € 33,00.

Actrice en theatermaker Yeliz Dogan was drie seizoenen lang te zien in de jeugd televisieserie Spangas. In het verleden speelde ze bij theatergroepen als Lost Project en DOX. Tijdens het Nieuwe Makers Festival RRReuring 2020 maakte ze haar makersdebuut met de eigen geschreven solovoorstelling #MISLUKT IN LIEFDE.Yeliz is een ongeremde maker die geen blad voor de mond heeft, in gesprek gaat en de confrontatie graag opzoekt. Ze is verbonden aan TG Gouden Bergen, waar ze eigen werk maken en onlangs op de Parade stonden met de voorstelling ‘Vals verlangen’. Daarnaast is ze ook als nieuwe maker verbonden aan het ‘Nest’ i.s.m. Zwolse theaters. Tijdens RRReuring 2023 presenteert ze haar solo voorstelling JE BENT PITTIG, 'K GA JE ZACHT MAKEN.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 16,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.