Datum zo 11 sep. Locatie Binnenstad Hengelo

Modespektakel Hengelo 2022

Na 2,5 jaar afwezigheid staan er weer meer dan 100 modellen op de catwalk tijdens Modespektakel Hengelo!

Op zondag 11 september vindt de 22e editie van het Modespektakel in Hengelo plaats. Nadat het spektakel twee jaar op rij niet door kon gaan vanwege de corona maatregelen staan winkeliers weer te trappelen om de catwalk te betreden en de nieuwste collecties te showen aan het publiek.

Tijden modeshows

13.00 - 14.20 uur
14.30 - 15.40 uur
15.45 - 16.25 uur

Meer winkels dan voorgaande edities

Dit jaar doen er wederom meer winkels mee dan voorgaande edities van Modespektakel. Nieuwe winkels zoals Shoeby en Appel en Ei zullen zich meteen willen laten zien op de catwalk. Ook Gelink Optiek wil met een speciale act gaan uitpakken, waarbij alle ogen op hen zijn gericht. “We willen Hengelo laten zien dat een bril ook een prachtig fashion item kan zijn en dat die keuze heel goed bij ons gemaakt kan worden” vertelt Job Griessen, eigenaar Gelink Optiek.

Langste catwalk van Nederland

De langste catwalk van Nederland zal wederom starten vanaf de kerktuin bij de Sint-Lambertusbasiliek in de binnenstad, “door alle veranderingen in de binnenstad en de herinrichting van het marktplein en de komst van het nieuwe evenementenplein zijn we dit jaar weer creatief geweest met de route van de catwalk en diverse activiteiten. Dat alle 100 modellen een totaal rondje lopen blijft vanzelfsprekend intact. Er is namelijk meer ruimte op de Enschedesestraat gekomen dan vorige edities, dat maakt het rondje voor bezoekers aan het spektakel leuk” aldus Bas de Zeeuw, voorzitter Modespektakel Hengelo.

Champagne-bar en pizza’s!

Tijdens deze editie van Modespektakel Hengelo zal voor het eerst het evenementenplein worden ingericht met diverse activiteiten en optredens. Naast het hoofdpodium voor de Sint-Lambertusbasiliek zal POPsCOOL een muzikaal programma opzetten, is er een heuse champagne-bar en kunnen bezoekers genieten van overheerlijke pizza-slices.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.