Dans

Monkey King

Terug naar overzicht
Datum vr 15 dec. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Monkey King: een spectaculaire dans- en acrobatiekproductie over ‘Sun Wukong’, een rebels wezen met magische krachten. Chinese circusacrobatiek en gevechtskunst wordt afgewisseld met subtiele dans en verbeeldt de essentie van de traditionele Chinese cultuur. Deze adembenemende show is gemaakt door choreograaf Cunsong Xu van het Nederlandse Groundbreakers en directeur Chi Wenjie van de Chinese Nanjing Acrobatics Troupe. In Monkey King volgen we de ondeugende Wukong door het oude China. Hoe hij zijn bovenmenselijke krachten gebruikt om met goden en onsterfelijken te vechten, in verschillende dieren verandert en zijn vijanden te slim af is in een legendarische zoektocht naar onsterfelijkheid.Een unieke theaterervaring over de kracht van vastberadenheid en de moed die nodig is om voor jezelf op te komen.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 32,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.