Muziek

Moojen ligjes in de lugt

Terug naar overzicht
Datum wo 15 mrt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Let niet op de spelling. Geniet van de schoonheid!'De taal is van iedereen. Niet alleen van literaire grootmeesters, ook van de zesjarige die haar eerste gedicht schrijft.Niet alleen van de virtuozen, maar ook van de inburgeraars. Niet alleen van de academie, maar ook van de straat. Het Nederlands is op afstand de beste taal van de wereld, zoals Nederlands onderzoek onlangs uitwees. Daarom is voor deze voorstelling onze keus op het Nederlands gevallen.Erik van Muiswinkel zet samen met muzikanten Guus van Marwijk en Paul Remmelts het publiek onder een avondvullende taaldouche, waar iedereen gelouterd uitkomt.

Moojen ligjes in de lugt is een een programma van en voor liefhebbers van (de Nederlandse) taal met pianobegeleiding door Guus van Merwijk.In zijn vorige voorstelling Buigt allen mee voor Drs. P. bracht Erik van Muiswinkel een ode aan taalkunstenaar Drs. P. In Moojen ligjes in de lugt laat hij juist zien dat taal niet alleen van de virtuozen is, maar van ons allemaal!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 22,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.