Muziek

Moojen ligjes in de lugt

Terug naar overzicht
Datum wo 15 mrt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Moojen ligjes in de lugt

Taal is van iedereen. Niet alleen van virtuozen als Drs P., Kees Torn, Jeroen van Merwijk of Johan Hoogeboom. De taal is ook van de zesjarige die net leert lezen en schrijven en van Willem van Hanegem en van Geert Wilders en van Sifan Hassan. De taal is van de generatie Elsschot, Reve en Carmiggelt, net zo goed als van De Jeugd van Tegenwoordig, Katinka Polderman en van Erik van Muiswinkel zelf.De taal is van ons allemaal. Van Muiswinkel zet samen met muzikanten Guus van Marwijk en Paul Remmelts het publiek onder een anderhalf uur durende taal-douche, waar iedereen fris en gelouterd onder vandaan komt.

Erik van Muiswinkel

Moojen ligjes in de lugt is een een programma van en voor liefhebbers van (de Nederlandse) taal. In zijn vorige voorstelling Buigt allen mee voor Drs. P. bracht Erik van Muiswinkel een ode aan taalkunstenaar Drs. P. In Moojen ligjes in de lugt laat hij juist zien dat taal niet alleen van de virtuozen is, maar van ons allemaal!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 19,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.