Morele Ambitie

Terug naar overzicht
Datum vr 11 okt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

De grootste verspilling van onze tijd is die van talent. Miljoenen mensen zitten vast in banen die weinig tot geen maatschappelijke betekenis hebben en die van de wereld geen betere plek maken.Historicus Rutger Bregman (1988), bekend van het boek De meeste mensen deugen, laat zien dat er een medicijn is tegen deze verspilling: morele ambitie. Dat is de wil om bij de besten te horen, maar met andere maatstaven van succes. Geen dik salaris, deftige titel of corner office, maar een carrière die is gewijd aan het oplossen van de problemen waar de wereld in onze tijd voor staat.In dit theatercollege neemt Rutger je mee langs pioniers uit heden en verleden en laat hij zien hoe ook jij het pad van morele ambitie kunt volgen. Een voorstelling die je leven niet makkelijker maakt,maar uitdagender. Omdat je als je de zaal uit loopt echt aan de bak mag!

Rutger Bregman (1988) brak internationaal door met zijn bestseller Gratis geld voor iedereen. Begin 2019 gaf Rutger een speech in Davos die de wereld over ging en meer dan 30 miljoen keer werd bekeken. Zijn boek De meeste mensen deugen is in 46 talen verschenen en wereldwijd zijn er meer dan anderhalf miljoen exemplaren verkocht. Ook tourde hij met een theatercollege over het boek langs uitverkochte zalen door het hele land. De theaterspecial Morele ambitie is gebaseerd op zijn nieuwste, gelijknamige boek.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 27,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.