Muziek

Morricone Symphonic

Terug naar overzicht
Datum za 16 mrt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Na hun Tribute to Hans Zimmer in 2022 is het nu tijd voor een ode aan een andere grootheid der filmmuziek: Ennio Morricone. European Philharmonia o.l.v. dirigent Walter Proost brengt een eerbetoon aan deze gigant. Morricone is inmiddels meer dan een levendige legende. Deze 94-jarige componist schreef muziek voor meer dan 500 films en TV-series. Alleen al de meest bekende noemen is onbegonnen werk. The good, the bad and the ugly, Once upon a time in the West, The Mission en The Untouchables zijn slechts een paar voorbeelden. In The World of Ennio Morricone brengt het orkest samen met een groot koor en soliste Elise Caluwaerts het allerbeste van Ennio Morricone

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 39,75

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.