Muziek

Muiters!

Terug naar overzicht
Datum do 02 mei Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

De liefde voor Schotland is wat Thijs Kemperink en Erwin Nyhoff bindt. Geluk en gezelligheid verkiezen zij allebei boven roem en geld. Beiden hebben hun wortels in Twente. De één is cabaretier en heeft inmiddels opgetreden in elk buurthuis, podium en schouwburg in het oosten van Nederland. De ander is zanger, stond op Pinkpop en kreeg landelijke bekendheid door de finale van ‘The Voice of Holland’ te bereiken. Samen komen ze met een muzikaal theaterprogramma dat alle emoties van het leven bevat. Tranen van ontroering, maar ook van het lachen.Laat u verrassen door deze samenwerking van twee mannen uit hetzelfde gebied en met totaal verschillende talenten. Deze muiters maken een heerlijke avond over de schoonheid van het leven met als kapstok een avontuur door Schotland.

Thijs Kemperink (cabaretier) en Erwin Nyhoff (zanger) komen met een muzikaal theaterprogramma “Muiters!” dat alle emoties van het leven bevat. Tranen van ontroering, maar ook van het lachen. En alles wat daartussen zit! Laat u zich verrassen door deze samenwerking van twee mannen uit hetzelfde gebied en met totaal verschillende talenten. In 2022 stonden Thijs en Erwin ook samen in het theater met deze voorstelling, dat maakte naar meer, waardoor “Muiters!” nu terugkomt als reprise.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 19,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.