Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Muziektheatervoorstelling Vrij Land (afgelast)

Terug naar overzicht
Datum di 20 okt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HP Hengelo

Muziektheatervoorstelling Vrij Land (geannuleerd)

Dit concert is vanwege de nieuwe coronamaatregelen geannuleerd. Bezoekers met kaarten worden hier persoonlijk over geïnformeerd.

Dirk Brossé schreef een aantal nieuwe composities waarmee de voorstelling een aangename mix van bekend klassiek repertoire én nieuw gecomponeerde muziek bevat. De Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’ onder leiding van chef-dirigent majoor Tijmen Botma voegt de nodig diepgang en historische kleuring toe. Valéry van Gorp vertelt en zingt over vrijheid.

Het concert Vrij Land is tot stand gekomen op initiatief van de Koninklijke Landmacht en het Nationaal Comité Veteranendag. En bedoeld voor iedereen die onze vrijheid aan de volgende generaties wilt doorgegeven.

Vrijheid

Wij genieten dagelijks van onze vrijheid, maar wat is vrijheid? Op zoek naar antwoorden wordt het publiek meegenomen door ons prachtige land met fantastische muziek en poëtische verhalen. 'Vrij Land' laat zien hoe vrijheid in onze samenleving geworteld is en wie de mensen zijn die deze vrijheid in stand houden. De voorstelling bevat historische beelden en nieuwe video-content. Het laat zien hoe trots wij mogen zijn op Nederland. Een holoscreen brengt historische en hedendaagse veteranen op het podium tot leven.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.