Nacht van de Nacht 2021

Terug naar overzicht
Datum t/m zo 31 okt. Locatie Hengelo

Nacht van de Nacht 2021

Hengelo Helemaal Stil? vraagt wederom samen met de Natuur en MilieuRaad Hengelo aandacht voor Lichtvervuiling en onnodig licht gebruik met Nacht van de Nacht Hengelo.

Donkere nacht in Hengelo

Zo gaan op de nacht van 30 oktober o.a. de Lambertus basiliek en de stadhuistoren totaal op zwart. En Hengelo heeft zo'n 21.000 armaturen (lantarenpalen) waarvan circa 5000 'slim' zijn. Deze slimme armaturen gaan dit jaar voor het eerst ook op zwak licht (50%) schijnen. Het gaat dus een nacht flink donker worden in Hengelo!

Nacht van de Nacht

De Nacht van de Nacht is een initiatief van de Nederlandse provinciale milieufederaties. Op deze avond en nacht doven een aantal gemeentes, bedrijven en huishoudens hun verlichting om aandacht te vragen voor lichtvervuiling en energiebesparing op verlichting.

Meer info vind je op www.nachtvandenacht.nl

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.