Najaarsconcert Kon. Symphonie Orkest Cecilia

Terug naar overzicht
Datum za 12 nov. Locatie Stadhuishal Hengelo
Burgemeester Jansenplein 1
7551 EC Hengelo

Najaarsconcert Kon. Symphonie Orkest Cecilia

Het Koninklijk Symphonie Orkest Cecilia uit Hengelo geeft, voor het eerst onder leiding van de nieuwe dirigent Luís Andrade, een concert op zaterdag 12 november in de Stadhuishal te Hengelo, met de zeer getalenteerde violiste Mira Foron als soliste in twee werken, Havanaise opus 83 en Introduction and Rondo Capriccioso van Saint-Saens. Verder staan de vrolijke muziek van de Carmen suites 1 en 2 van Bizet op het programma en een werk van de Portugese componist Ribeiro.

Mira Foron

Mira begon op vijfjarige leeftijd met viool en al sinds haar zevende is zij op de internationale concertpodia te vinden in recitals en solo-optredens met professionele orkesten in de grote repertoirestukken van Mendelssohn, Mozart, Saint-Saëns, Sibelius en Tsjaikovski, Beethoven, Prokofjev en Schubert, maar daarnaast ook met kamermuziek. Begin juni 2017 werd ze uitgenodigd door Anne Sophie Mutter om te spelen tijdens haar twee jubileumconcerten op het Salzburger Festival en in het Festspiel-haus Baden-Baden met “Mutters Virtuosi”.In 2019 speelde Mira met het KSO Cecila het Concert voor viool en orkest in D, opus 35 van Tsjaikovski.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

ksocecilia.nl

Prijzen

Geen toegangsprijs, vrije gift na afloop wordt zeer op prijs gesteld.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.