Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Najaarsdag

Terug naar overzicht
Datum za 11 sep. Locatie Oude Algemene Begraafplaats
Bornsestraat 27
7556 BA Hengelo

Najaarsdag

Het bestuur van de Vereniging Gemeenschappelijk Onderhoud (VGO) heeft het genoegen om jou uit te nodigen tot het bijwonen van de Najaarsdag op de Oude Algemene Begraafplaats aan de Bornsestraat. De Najaarsdag zal onderdeel zijn van de Open Monumentendag in het kader van het thema “750 jaar Huys Hengelo”.

Concert

Het bijbehorende concert wordt dit jaar verzorgd door het Harmonieorkest en Je Bent Wie Je Band van de Hengelose Muziekvereniging Eendracht-Excelsior. Het concert begint om 11.30 uur. De begraafplaats zal vanaf de start van de Open Monumentendag vanaf 09.30 uur geopend zijn, zodat je voorafgaande aan het concert nog kunt rondwandelen in het fraaie park en van dit monument kunt genieten.

Slechte weersomstandigheden

Bij slechte weersomstandigheden kan besloten worden het concert niet door te laten gaan. Via de website wordt je hiervan, in voorkomend geval, tijdig op de hoogte gesteld.

*De op 11 september geldende maatregelen tegen COVID-19 zijn tijdens deze bijeenkomst van toepassing.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.