Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Najaarsrally

Terug naar overzicht
Datum zo 29 nov. Locatie Het Wapen van Beckum
Beckumerkerkweg 20
7554 PV Hengelo

Openingstijden:

Zondag, starttijd tussen: 09.00 - 12.00 uur

Najaarsrally

Na het daverende succes van de Dauwrally op Hemelvaartsdag is er voor de najaarsrally op zondag 29 november een nieuwe route uitgestippeld! Rijd een route van 150km en ontdek samen met het gezin hoe anders het Twentse landschap er uit ziet met al die verschillende najaarskleuren.

Discussieer over welke afslag er genomen moet worden, bedenk samen het juiste antwoord op de diverse vragen en ga vooral genieten van een heerlijk dagje uit in deze bizarre tijden. Vertrek vanaf de parkeerplaats van het Wapen van Beckum waarbij zij zorgen voor een kop koffie2go of een warme chocomel met slagroom, een goed gevulde roadtrip lunch & snackbox en drinken voor onderweg. Surprise! Ergens halverwege de route staan ze ook nog klaar met warme snert en roggebrood met katenspek, dus hou het goed in de gaten!

Wat houdt het precies in?

Voor €25,00 per persoon ontvang je een autopuzzelroute à 150km door het Twentse landschap, een koffie2go/warme chocomel met slagroom, een roadtrip lunch & snackbox, warme snert met roggebrood & katenspek en drinken voor onderweg. Voor kinderen tot 12 jaar zijn de kosten €9,50 per kind.

Start- en eindpunt: Wapen van Beckum
Starttijd: Tussen 9:00 – 12:00 uur

Reserveren

Plaats je reservering via de website of telefonisch.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€25,00 per persoon
€9,50 per kind tot 12 jaar

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.