Datum za 21 jan. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Martine Sandifort is jouw goeroecoach voor de avond. Op zoek naar geluk en balans? Dan ben bij je bij Sandifort precies aan het verkeerde adres! Met haar succesvolle digitale trainingen 'Creëer je eigen crisis', ‘Het is Wat het Is’ en 'Ben je er nou nóg niet overheen' slaagde ze erin al duizenden levens naar de Filistijnen te coachen. Nu dat van jou nog. En dat kan, 21 januari in Kulturhus Borne!

Martine Sandifort is één van Nederland’s top-comédiennes. Het grote publiek kent haar van tv-programma’s als Kopspijkers, Koefnoen, Klokhuis en Dokter Corrie. In het theater vormde zij jaren lang een succesvol duo met zowel Alex Klaasen als Remko Vrijdag. Nu tourt zij door Nederland met het life-changing-experience-event Namasteetjes!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 16,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.